logo De Vries Hallum

Kwaliteit

Door te luisteren naar de wensen van de klant en door met de klant mee te denken weten wij waar deze behoefte aan heeft en wat hij waardeert. Op deze manier weten wij de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau te waarborgen.

Als levensmiddelenvervoerder voelen wij ons zeer verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten en onze dienstverlening. Daarom is kwaliteitszorg een belangrijk aspect binnen ons gehele bedrijf in zowel organisatorisch opzicht, als in de goederenstroombeheersing, als in het warehouse, als in hygiëne en veiligheid. Alle bedrijfsprocessen zijn op higher level gecertificeerd conform de nieuwste normen van IFS Logistics om de optimale kwaliteit van onze diensten continu te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn wij SKAL gecertificeerd voor het vervoer en de op- en overslag van biologische producten.

Er wordt uitsluitend met eigen Nederlands personeel gewerkt dat vakbekwaam, correct, accuraat, punctueel en klantvriendelijk is en dat de goederen van onze opdrachtgevers met de uiterste zorg behandelt. De klant wordt hierdoor niet geconfronteerd met mensen die de Nederlandse taal niet beheersen of niet passen binnen de uitstraling die Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum als verlengstuk van haar opdrachtgevers uitdraagt.

Het grootste deel van de medewerkers is minimaal opgeleid op MBO-niveau en bijscholing is een continu proces binnen ons bedrijf. Dit betekent dat de werknemers allemaal up-to-date geschoold zijn en dus voldoende gekwalificeerd om de werkzaamheden met de uiterste zorg uit te kunnen voeren.