logo De Vries Hallum

Vacatures

 Momenteel hebben wij vacatures voor:

♦ Ervaren allround chauffeurs, locatie Veghel

Voor onze locatie in Veghel zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde internationaal chauffeurs (woonachtig in de buurt van Veghel). 

Functieomschrijving: 

Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van de producten en draagt daarbij zorg voor de juiste rittenuitvoering. Je zorgt ervoor dat de goederen op tijd geleverd worden en dat klant specifieke eisen worden nageleefd. Je reageert alert op afwijkingen met betrekking tot lading, materieel, wacht, laad- en lostijden. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een positieve, flexibele en collegiale instelling. 

Je bent in het bezit van: 

CE rijbewijs en Code 95.

Wat bieden wij jou? 

Een fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband. Een goede werksfeer. Salaris conform cao. Een up to date wagenpark. 

 

♦ Ervaren reachtruckchauffeur, locatie Hallum

♦ Ervaren transportplanner, locatie Hallum

 

Indien u belangstelling heeft voor één van deze bovenstaande functies of meer informatie wenst, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze HR-afdeling via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature voor de functies:

♦ Ervaren allround chauffeurs (Hallum)

♦ Ervaren medewerker warehouse (Hallum en Veghel)

♦ Charters, locatie Hallum en Veghel

♦ Pendelchauffeurs voor buurtritten, locatie Hallum

Echter zijn wij wel altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's. Heeft u belangstelling voor één van deze functies, stuur dan een open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bewaren uw sollicitatie zorgvuldig en nemen contact met u op zodra we een passende vacature / passend werk hebben.