logo De Vries Hallum

Warehousing

Warehousing is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Ons warehousecomplex is relatief nieuw en modern. Wij beschikken over opslagruimte met een vloeroppervlakte van ruim 13.000m² en een opslagcapaciteit van 15.000 pallets.

Onze warehouses voldoen aan strengste normen op het gebied van milieu en hygiëne en zijn dus bij uitstek geschikt voor droge opslag en voorraadbeheer voor de foodsector. De stellingen in onze warehouses zijn dermate goed gepositioneerd, dat de medewerkers op hun moderne en stabiele reach- en heftrucks snel en efficiënt de interne expeditie kunnen verzorgen. In de expeditie ruimte van het warehouse worden de goederen voor distributie gegroepeerd en gereedgemaakt voor verzending.

 

 

 

De werkzaamheden in ons warehouse bestaan uit inslag, uitslag, crossdocking, orderpicking, containerverladingen en volledig voorraadbeheer. Hiervoor maken wij gebruik van geavanceerde inslag-, uitslag- en voorraadsystemen en strategieën. Alle goederen worden digitaal geregistreerd met behulp van scanners en barcodes.